Vásárlói Regisztráció


Szia!
Van mobiltelefonod? - Persze, hogy van.
Szoktál vásárolni? - Persze, hogy szoktál.
Van a mobilodon olyan alkalmazás amivel pénzt kereshetsz? - Nincs?
Akkor jól figyelj, mert most pénzt kapsz vissza a vásárlásaid után!
Kérsz egy 13. havi fizetést? - Minden vásárlásnál, minden alkalommal:

Minden alkalommal, amikor a partnervállalatainknál vásárolsz, pénzt kapsz vissza a vásárlásodból. Ezt hívjuk Cashback-nek. A pénz egy belső számládon gyűlik és amikor eléri az 1500Ft-ot, akkor átutaljuk a bankszámládra. Utalás minden héten van. Hogy tetszik?

Pénzvisszatérítés a legnagyobb multiktól a legkisebb vállalkozásokig:

Magyarországon több, mint 2.000 partnervállalatnál használhatod ki a pénzvisszatérítést. A legnagyobbak közül említem meg a TESCO-t, a OMV-t, a Praktikert, az egész Árkád üzletházat, a Vögelét, a Müllert, az Office Depot-ot, a Players Room-ot, a Humanic-ot...

Pénzvisszatérítés az egész világon az Online Shopokban:

Világszerte 12.000 online shopban kaphatsz pénzvisszatérítést. Ismerős nevek ezek? Booking.com, Hotels.com, Aliexpress, OTTO, Panda piac, Bon Prix, Hervis Online, KütyüBazár, Ecipő.hu, Flixbus, Maiutazás.hu, MAikupon.hu, Zooplus, Líra.hu, és még sok ezer cég.

Partnervállalatok 50 országban:

Ezt a pénzvisszafizetési kedvezmény nem csak itthon használható, hanem 50 országban, összesen 130.000 partnervállalat 350.000 elfogadóhelyén.

Pénzt és Shopping pointokat is kapsz:

Nem csak pénzt kapsz a vásárlásaid után, hanem shopping pointokat, amiket újabb jelentős kedvezményekre tudsz beváltani. 1SP = 1.500 - 3.000Ft. Mindig az adott kereskedő dönti el, hogy mennyi kedvezményt és mennyi shopping pointot ad vissza a vásárlásod után. Ezekről és a hozzád legközelebbi partnereinkről a Cashback App-ban tudsz tájékozódni.

Mindez INGYEN és kötelezettségmentesen?

Igen, ezért semmit nem kell fizetned. Csak használod és kész. Ingyenes az alkalmazás, ingyenes a tagság. Ingyenes és kötelezettségmentes és a későbbiekben sem lesz semmi kötelezettséged. 

Regisztrálj most egy ingyenes Cashback kártyát!

(Ha regisztráltál, akkor vedd fel velem a kapcsolatot, hogy segíthessek maximálisan kihasználni a lehetőségeket!)


Kérdésed van? Szeretnél még több pénzt keresni? Keress meg!
Ofner László: