Üzleti klub a Cashback program partnervállalatainak

Üzleti reggelik az EBW-vel - csatlakozz Te is!

Az üzleti reggeli már sokaknak ismerős lehet. Különböző szegmensekből érkező vállalkozások képviselői bemutatkoznak egymásnak, átadják névjegykártyáikat és saját kapcsolati rendszerük felhasználásával ajánlásokat adnak a megjelent résztvevőknek.

Ha részt veszel egy üzleti reggelin, akkor feltétlenül legyen nálad névjegykártya és készülj fel egy 1 perces bemutatkozással, amiben elmondod, hogy milyen céget képviselsz, mivel foglalkoztok, miben vagytok egyediek és mihez, hová kerestek partnereket!

A bemutatkozások és az ajánlások után kötetlen beszélgetésre, közös reggelizésre van lehetőség. Az EBW ezt általában egy szállodában kínálja, svédasztalos reggelivel. A reggelinél ne ragadj le egy asztalnál, igyekezz minél több emberrel ismerkedni, beszélgetni, kapcsolatot építeni!
Az elmúlt hetekben megnőtt az érdeklődés az üzleti reggelik iránt. Egy-egy alkalommal 20-30 cég képviselője jelent meg, töb tucat ajánlás érkezett és sok milliós értékű együttműködések, partneri kapcsolatok születtek.

Az EBW-t nem árt bemutatnom néhány mondatban. Az EBW, az Elite Business Wake Up rövidítése. Ennek az üzleti klubnak az a különlegessége, hogy csak azok a cégek lehetnek tagjai, akik részt vesznek a Cashback programban. Olyan partnervállalatok, akik Light, Basic, vagy Professional csomaggal elfogadóhelyként működnek. Szlogenük: "Ébreszd fel az üzleted!"
Az EBW az üzleti reggelin kívül szakmai képzésekkel, előadásokkal, üzleti rendezvényekkel kíván hozzájárulni a tagjai és a Cashback partnercégek sikereihez.

Ha te is Cashback partnervállalat vagy, akkor feltétlen jelentkezz és kötelezettség nélkül gyere el, próbáld ki, milyen egy üzleti reggeli az EBW-vel!
Jelentkezés Szekeres Tibornál, vagy a weboldalukon, a kapcsolat menüpontban: http://ebw.hu/kapcsolat.html


Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések