Prémium minőségű edények, háztartási kiegészítők cashback kedvezménnyel

Új partnervállalatunk a Kulina.hu


Ma ismét egy új on-line partnervállalatot mutatok be a számotokra. Ha szeretitek a gasztronómiát, és szeretnétek olyan eszközöket használni, melyet a sztárséfek használnak, akkor válasszátok a Kulina.hu weboldalt.
Prémium minőségű edények, háztartási kiegészítők és dizájnos lakáskiegészítők értékesítésére specializálódtak, amit már Cashback kedvezménnyel is elérhetitek.

Szolgáltatások, melyeket a Kulina.hu webáruház nyújt nektek:

  1. Mind a használati értéket, mind a dizájnt tekintve, világviszonylatban mérve is a legjobb gyártók termékeit kínálják: Joseph Joseph, MIYABI, Peugeot, Blomus, Eva Solo, WMF, RIEDEL, REVOL, EMILE HENRY, ZWILLING, KAISER, MÜkitchen, MAUVIEL 1830, STAUB, THOMAS, Silit, WESCO.
  2. Bőséges készletek és hatalmas választék minden, ami a főzéshez és tálaláshoz kellhet.
  3. Részletes termékismertetés útmutatók, alapos leírások, jó minőségű fényképek, aprólékos technikai adatok, termékismertető videók, tippek és tanácsok.
  4. Professzionális ügyfélszolgálat, magyar nyelvű oldal, automatikus email értesítések a megrendelés állapotáról, megbízható információk a raktárkészletről, feladott csomagok követése, biztonságos fizetési lehetőségek, segítőkész telefonos, e-mailes és online chat-es vevőszolgálat. 
1%CB + 1%SP

https://www.lyoness.com/hu/cashback/hu-hu/209000188-kulinahu

Jó vásárlást kívánok! (- Szekeres Tibor)

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések