Marketer vagy? Akkor e 3-ból csak 2-őt választhatsz

Mit szeretnél? Rengeteg pénzt, kevés munkával, most azonnal?

Ezt a videót elsősorban a network-marketing üzletépítőknek, a Lyconet program marketereinknek szánom, de nem csak nekik szól.

Te mit szeretnél? Rengeteg pénz, kevés munkával, most azonnal? Mindenki ezt akarja, pedig e három választási lehetőség közül csak kettőt választhatsz.

Amikor új jelöltekkel találkozom, mindenkiben a könnyű meggazdagodás reményének a tüze ég. Siker, pénz, csillogás, és a pénz ami magától dől, hogy közben még dolgozni sem kell érte. Igen, ez az álom a network marketinggel elérhető. A kérdés az, hogy mennyi időt, mennyi munkát kell befektetned ahhoz, hogy ezt a szintet elérd.

Az úgynevezett jogdíjszerű jövedelmet nem adják ingyen. Kemény munka, rengeteg munkaóra és befektetett energia kell ahhoz, hogy elérd.
Tudomásul kell venni, hogy a network marketing egy munkahely akármelyik cégnél is dolgozol. A többi munkahellyel szemben viszont egy igazságos környezet, ahol nem azért leszel jobban megfizetve, mert valakinek a valakije vagy, hanem azért, mert jobb eredményeket produkálsz.

Ha most azonnal akarsz munka nélkül rengeteg pénzt, akkor jobb, ha megveszed az első lottószelvényed és reménykedsz, hogy kihúzzák a tippjeid. Az alábbi videóban látható ábrán a három lehetőség közül csak kettőt választhatsz. Te melyiket választod?

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések