Ezeket az érzéseket visszük Németországba is

Mit lehet elérni ezzel az üzlettel? Milyen volt a hangulat a krakkói rendezvényen? Íme egy kis betekintés.

Nemrég egy itthoni vállalkozói rendezvényen jártunk, ahol egy fiatalokból álló csapattal találkoztunk, akik hazai fejlesztésből szeretnének megvalósítani egy, a Cashback programhoz hasonló vállalkozást. Partnereiknek egy magyar kripto valutát kínálnak, amit a vásárlók a vásárlásaik után kapnak és a partnervállalatoknál be tudják váltani. Érzed a hasonlóságot?
Nem akartam se lehúzni, se kritizálni őket, csak meghallgattam az ajánlatuk. Már van 3db partnervállalatuk. Az ötlet jó, de egy kicsit szerintem elkéstek vele. - Ők jutottak eszembe, amikor ezt a videót megnéztem. Nézd meg te is és a döntést rád bízom. Lehet? Érdemes egy ekkor a nemzetközi céggel felvenni a versenyt?

Az alábbi videó Krakkóban készült a 2. Lyconet Elite szemináriumon. A cégben legmagasabb szintet elérők luxusautókat, jachtot és repülőt kaptak jutalmul. A szeminárium résztvevői pedig tomboltak a lelkesedéstől, és az adrenalin mindenkit feltöltött egy újabb évre.
Ezekkel a várakozásokkal és érzésekkel indulunk jövő nyáron Németországba a 2019-es elit szemináriumra tanulni és feltöltődni.
Te is velünk tartasz?

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések