Elindult a Cashback Üzleti Blog

Elindultunk! Hírek, információk, aktualitások és oktató anyagok a Cashback vásárlóknak, a partnervállalatoknak és az üzletépítőknek.
Ezzel az oldallal a vásárlóinkat, a  partnercégeinket és az üzletépítő munkatársainkat szeretnénk segíteni. Reményeink szerint sok-sok forintot fogunk nektek megspórolni kedves vásárlók, sok elégedett ügyfelet fogunk küldeni hozzátok kedves partnereink, és sok-sok pénzt fogtok keresni a segítségünkkel kedves üzletkötőink.

Először is azt kell leszögeznem, hogy ez az oldal privát kezdeményezés, és nincs köze sem a Lyonesshez, sem a MyWorld céghez. Tartalmainkat ezen cégek programjával kapcsolatban írjuk, de a félreértések elkerülése végett, ez nem egy hivatalos oldal. Ezt már az elején le akartam írni, hogy tiszta legyen mindenkinek.

Ok, szóval üdv az oldalon!

A nagy kérdés, hogy miért? Miért volt szükségünk egy Cashback blogra?

A rövid válasz az, hogy azért mert nem volt.
A hosszabb válasz két részből áll. Először is online marketinggel foglalkozom és a cashback programban azt tapasztaltam, hogy lassabban terjednek az információk, mint kellene. A MyWorld őrületes tempóban tolja a újdonságokat és a fejlesztéseket, amik egy része nem annyira publikus, hogy itt megírjuk, de ami a vásárlókat és a partnercégeinket érinti, azokat az információkat érdemes lenne minél több kommunikációs csatornán eljuttatni az érdekeltekhez. Ezen csatornák egyik eszköze lesz részünkről ez a blog.
Másrészt sok olyan információ, tudás és érték van a birtokunkban, amivel mind a vásárlókat, mind a partnercégeket, mind az üzletkötőinket segíteni tudjuk, ezért kellett egy felület ahol ezeket összegyűjthetjük és megoszthatjuk.

Lesz itt szó a vásárlóink tájékoztatására a frissen csatlakozott partnercégekről és régiek ajánlatairól, írunk a csatlakozási és upgrade lehetőségekről, a marketing trükkökről amivel ügyesebben ki lehet használni a Cashback nyújtotta lehetőségeket és olyan üzletépítő fogásokról, ami minden hálózatépítő kollégánknak jól fog jönni.

Tarts velünk!

Ha jó ötletnek tartod, azzal tudod támogatni a kezdeményezésünk, ha figyelemmel kíséred a tartalmaink. Biztosak vagyunk benne, hogy Te is találsz majd olyan értékes információkat, amik kézzel fogható pénzt jelentenek majd számodra.
Egy-egy megosztással, hozzászólással te is tudod erősíteni az oldalunk és szívesen fogadjuk a véleményed, az építő jellegű kritikád.

Üdvözlettel: Ofner László

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések