Breaking! Mától a Light partnereknél is készülhetnek Deal-ek!

Most érkezett a hír, még friss és meleg. Mától a Light csomagban is készülhetnek dealek.

Mik azok a Deal-ek?

Nos, igen, egy kis magyarázat azoknak, akik nincsenek vele tisztában.
Azok a partnervállalatok akik csatlakoznak a programhoz, a Cashback kedvezményként pénzvisszatérítést és Shopping Pointokat adnak a vásárlóiknak. A vásárlók a pénzvisszatérítést minden összegyűlt 1500Ft után közvetlenül a bankszámlájukra kapják meg, míg a Shopping Pointokat a Cashback alkalmazásban kedvezményekre, vagyis "Deal"-ekre válthatják be. 

Partnervállalataink három féle csomag közül választhatnak. Light, Basic és Professional. Eddig csak a Basic és a Professional csomagban lehetett dealeket létrehozni, de mától már a Light csomagban is elérhető ez a funkció. Remélem, hogy nem csak átmenetileg.

Miért jó egy partnervállaltnak a Deal?

Ha partnervállalatként készítesz egy dealt, akkor külön kiemelt felületen jelenhet meg a céged a Cashback alkalmazásban. Ha ügyesen használod ki ezt a lehetőséget, akkor extra forgalmat is tudsz generálni, és olyan ügyfeleket tudsz megszerezni, akik eddig még nem vásároltak nálad. Ne feledd, hogy a cégedben mindig egy új ügyfél megszerzése kerül a legtöbb pénzbe és energiába.
Erről később még mesélni fogok.

Miért jó a vásárlóknak a Deal?

A vásárlásaid után nem csak pénzt, hanem Shopping Pointokat is kapsz, amik minden akcióban más értéket fognak jelenteni neked. Ez a partnercég aktuális ajánlatától, vagyis a dealtől függ. Ha ügyes vagy, akkor az eredeti ár töredékéért juthatsz hozzá egy-egy termékhez, vagy szolgáltatáshoz. Ezért érdemes folyamatosan figyelni a Cashback alkalmazásban az aktuális dealeket.


Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések